✔ 100% Suomalainen Perheyritys | ✔ 30vrk vaihto- ja palautus | ✔ Toimitukset alk. 3,90€ | ✔ Myymme kaikille

PATURA maanhantuonti

Farmarinverkkokauppa (FVK) on nyt PATURAn virallinen maahantuoja Suomessa! Saksalainen,perheomisteinen PATURA on vuodesta 1965 lähtien keskittynyt tuottamaan laadukkaita sähköaitoja sekä talli- ja laiduntekniikkaa hevosille, karjalle ja lampaille, tarjoten kestäviä ratkaisuja maatalouden haasteisiin. Tarjouspyynnöt ja lisätiedot tuotteistamme voitte lähettää sähköpostitse osoitteeseen kimmo.torronen@farmarinverkkokauppa.fi. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja koe PATURAn laatu ja innovaatio itse!


Farmarinverkkokauppa (FVK) on nyt PATURAn virallinen maahantuoja Suomessa! Saksalainen,perheomisteinen PATURA on vuodesta 1965 lähtien keskittynyt tuottamaan laadukkaita sähköaitoja sekä talli- ja laiduntekniikkaa hevosille, karjalle ja lampaille, tarjoten kestäviä ratkaisuja maatalouden haasteisiin.

Katso Paturan tuoteluettelo ja tuote videot

https://katalog.patura.com/blaetterkatalog/Ges_GB_23.html

https://www.youtube.com/channe...

Tarjouspyynnöt ja lisätiedot tuotteistamme voitte lähettää sähköpostitse osoitteeseen kimmo.torronen@farmarinverkkokauppa.fi. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja koe PATURAn laatu ja innovaatio itse!

Lahjakortti